På Fitness Formula har du möjligheten att köpa PT-timmar från våra duktiga personliga tränare

Jag heter Caroline och jag har arbetat som personlig tränare och kostrådgivare i 6 år. Jag äger och driver också gymmet, Fitness Formula. 

Min filosofi med kost och träning är att det ska vara roligt, varierande och långsiktigt. Jag hjälper dig med kost och träning anpassad för dig, för att du ska nå dina mål. 

Boka in en gratis konsultation med mig så hittar vi en lösning som passar dig!

Jag heter Emine och jag är 26 å gammal. Jag har studerat vid högskola till folkhälsa och vidareutbildade mig till personlig tränare, kostrådgivare och mamma/gravid tränare. 

I mitt arbete, tillsammans med dem jag möter, är strävan efter helheten som lockar mig mest. Som personlig tränare är min utgångspunkt att alltid möta dig vart du är. Tillsammans kommer vi fram till vad du behöver och formar ett innehåll som passar dig och din vardag. Det är dina mål vi tillsammans lägger grunden för och jobbar mot. Ser framemot att träffa just dig!

Jag heter Marcus och jag har en 1,5 årig hälsocoach utbildning där jag har blivit personlig tränare och kostrådgivare. 

Jag brinner för att motivera andra att utmana sig själv. Tycker om att hjälpa andra i sin resa till en hälsosammare kropp och livsstil. Jag har ett stort intresse för styrketräning, kampsport, hälsa och kost. 

Jag har själv upplevt resan efter en skada och en rehabilitering som tar mycket tid  och mental energi. Men jag kom tillbaka. Kan jag så kan du! Jag hjälper dig att nå ditt mål!