Hos oss på Fitness Formula har du möjlighet att boka in olika typer av massagebehandlingar av vår duktiga massör Marcus!

Hej! Mitt namn är Marcus och förutom att jag är utbildad personlig tränare så är jag också utbildad Diplomerad Massageterapeut, triggerpunktsbehandling och stretch. 

Till mig kan du komma om du känner av spänningar, stelhet, värk och trötthet i muskulaturen efter hårda träningspass eller långa arbetsdagar. 

Jag hjälper dig att behandla spänningshuvudvärk, nackspärr, kan lätta på ryggskott, ischiasbesvär, dålig hållning, dålig blodcirkulation till muskler, dålig rörlighet, förkortade muskler, triggerpunkter och träningsvärk. Det mesta kring “”rörelseapparaten” helt enkelt! 

Jag erbjuder också idrottsmassage vilket är mer intensivt än traditionell behandling, oftast för muskulära besvär kring intensiv träning. 

Har du några frågor så är du välkommen att skicka ett mejl till mig, annars kan du klicka in dig på länken så kommer du till vår bokadirekt sida där du kan boka din behandling. 

Mejladress: marcus@fitnessformula.se