Fitnessformen

Vi presenterar vårt nya koncept, FITNESSFORMEN!

Tidigare har vi haft PT small group där vi fokuserat mer på träning. Den här gången ska vi lägga fokus på kosten då vi upplever att många tycker att den är svårast. Vi kommer alltså hjälpa dig att hitta en hållbar och långsiktig kostplan. Detta för dig som vill gå ner i vikt.

För att göra detta lite roligare och som en morot kommer du delas in i lag och under dessa 10 veckor ska ni tävla, både lagvis och individuellt.

Vem och vilket lag går ner mest i vikt procentuellt?
Vem och vilket lag har varit mest aktivt?
Vad har du chans att vinna?

Prissumman beror på hur många som anmäler sig. Fler anmälda, desto större prissumma!

När: 4 oktober till 13 december.

Pris: 500 sek.

Vi kommer ha totalt tre träffar. Gemensam Facebook grupp. Daglig kontakt med vår coach som hjälper dig med kost och träning. Första träffen är söndagen den 4 oktober, 11.30 – 13.00. Då ska alla vägas in. Vi har en genomgång om upplägget, pratar kost, bjuder på tilltugg. Du får ställa frågor om upplägg, kost, träning mm.

Du behöver inte vara medlem hos oss på Fitness Formula för att vara med. Antingen så tränar du på egen hand, eller så kan du köpa ett medlemskap alternativt ett klippkort hos oss så kan du vara med på våra gruppass. Vi har ett stort utbud att gruppträning och har pass alla dagar i veckan.

Medlemskap på autogiro: 269kr per månad.
Klippkort 10 klipp: 749kr
Medlemsavgift tillkommer på 100kr.
Specialerbjudande för dig som är anmäld till FITNESSFORMEN, 3 månaders medlemskap för endast 849kr inklusive medlemsavgift.

Anmäl dig här nedan eller på plats i receptionen.
Betalning sker på plats på gymmet.

Kategorier:

“Ett fantastiskt gym! Instruktörerna är engagerade och det är riktigt roligt att träna där. rekommenderas”

-Sandra

“Ett jättebra gym som passar alla”

-Marie-Louise